torstai 8. tammikuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä

Keskiviikkona oli jotenkin maanantai fiilis,johtunee tosta pyhästä.
Joulukoristeet ovat varastossa odottamassa uutta joulua.Ulos jätin vielä valot koska ovat nyt kauniita kun on lunta,täälläpäin n.10 cm
Koitan tyhjentää suklaarasioita nyt urakalla että ovat pois kiusaamasta.Tarkoitus aloittaa laihdutus JÄLLEEN kerran,intoa on mutta saa nähdä miten muijan käy?

7 kommenttia:

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Hyvää torstai iltaa.
Ja toivon että laihiksen aloitus onnistuu.
Pitäisi minunkin..ensi viikolla. :-))

Maija kirjoitti...

Heips,
löysin kivoja juttuja blogistasi. Rautalanka on vääntynyt kyllä hienosti monessakin kuvassa -oletko itse tehnyt rautalankasysteemit? Itse olen tehnyt rautalangasta naulakkoja, jotka näin jälkeenpäin nähtynä ovat saaneet hymyn huulille (kaiken lisäksi annoin pari sellaista joululahjaksi..). Rautalankatyöskentelyäni ei voi verrata blogissasi oleviin teoksiin =0)

Tytti kirjoitti...

Kiitos Maija,kyllä kaikki rautalanka -ja kanaverkkotyöt ovat itse tekemiäni.Syksyllä pidin kurssinkin kansalaisopistossa,teimme kaikkea kivaa jouluksi,uusi kurssi on ennen pääsiäistä.Rautalanka on tällä hetkellä mieli materiaalini.
Sitä kun voi maalata,ruostuttaa tai antaa olla vain.Voin laittaa kuvia muistakin rautalanka "tekeleistäni"

Tytti kirjoitti...

Kiitos Krisse vierailusta,joo se on nyt totisinta totta tämä laihis.
Koko syksy on mennyt jahkaillessa ,nyt otin itseäni niskasta kiinni.
Menen painonvartioihin ensi viikolla.

Minttu kirjoitti...

Iltaa Tytti!
Paljon uusia ja kauniita kuvia oli blogiisi tullut viime käynnin jälkeen... Joo, nyt on meilläkin suklaat väännetty naamaan ja mitään herkkuja ei osteta sitten pitkään aikaan... Salaattilinja kutsuu siis meilläkin... Tsemppiä laihiksen aloitukseen! Ihanaista viikonloppua!
Terveisin Minttu

Tytti kirjoitti...

Kiitos Minttu vierailusta,kommentteja on aina kiva saada,odotan aina innolla kun avaan sivut,että kukapa tänään on käynyt vierailulla?

Sirkka kirjoitti...

Tulin niitä mainitsimisiasi= vaikea sana:) katsomaan...samalla katsoin kaikki kauniit kuvasi läpi....ja pidin näkemisestäni!

Kaunista päivää sinulle.

Blogiarkisto

Kuka vieraili sivuillani 6.12.2008 alkaen