perjantai 26. joulukuuta 2008

Tapaninpäivää

Niin nyt ollaan jo Tapaninpäivä- illassa,voi sanoa että joulu on jo ohi ,vaikka perinteen mukaan se on ohi vasta Nuutinpäivänä.Joulupäivät ovat menneet hissunkissun,aika hiljaiseloa on ollut.
Tänään oli siskoni miehensä kanssa meillä syömässä, mutta muuten voin sanoa että aika on ollut pitkääääää.Minulle ei oikein sovi tälläiset päivät, kun ei ole mitään tekemistä,olen niin tottunut että aina pitää olla jotain pientä puuhaa.
Mutta onneksi huomenna on arkipäivä ja pian päästään uudenvuoden puolelle.
Jotenkin alkaa se kevään odotus vaikka talvea on vielä jäljellä,pikkuhiljaa kuitenkin ollaan menossa kevättä kohti.

3 kommenttia:

mimmuli kirjoitti...

Mukavaa tapania, niinpä pikkuhiljaa voi alkaa suuntaamaan ajatukset uuteen vuoteen....kevät...=) Kivoja kuvia blogissasi.

Maria kirjoitti...

Tulin vastavierailulle - eikös tapanista eteenpäin ole viraalinen vanhanajan lupa kyläillä? :)
Tykkään kovasti tunnelmistasi ja erityisesti värkkäyksistäsi. Ovatko savijutut myös sinun tekemiäsi? Niissä on herkkä tuntu.
Kirjoitit naisyrittäjistä? Minkä paikkakunnan porukkaan kuulut? Itse kuulun Ouluun. Sinulla taitaa olla joku käsityöalan yrityskin? Jos haluat mailailla yksityisesti, laita postia maria at idylli.fi. :)

Lumo kirjoitti...

Meillä sitten vastaavasti onkin ollut ohjelmaa. Huomenna palataan taas arkeen=). Tänään sai nauttia pitkästä aikaa aurinkoisesta päivästä...ulkoilun merkeissä.

Blogiarkisto

Kuka vieraili sivuillani 6.12.2008 alkaen